بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained
بوستر پمپ ساختمان Fundamentals Explained
Blog Article
بوستر پمپ آتشنشانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
این نوع از بوستر پمپ ها که جزو دسته ساده ترین نوع می باشند از طریق یک فشارسنج یا پرشر، میزان فشار را کنترل و مدیریت می کنند، به محض اینکه پرشر افت فشار را احساس کند با ارسال سیگنال، پمپ روشن شده و شروع به کار می کند و این افت فشار در سیستم را تامین می کند، همچنین به محظ اینکه این افت فشار جبران و به آن فشار تعیین شده برای پرشر رسید، دستور خاموش شدن پمپ توسط فشارسنج یا همان پرشر داده شده و پمپ ها خاموش می شوند.
وجود سیستم های اطفاء حریق، برای پر کردن سریع مخزن آب اتومبیل های آتش نشانی، در همه ی شهر های بزرگ الزامی شده است. پمپاژ آب و افزایش فشار آب این سیستم را بوستر پمپ های پر قدرتی که بوستر پمپ آتش نشانی نام دارد، انجام می دهند. این پمپ ها خیلی کمتر از دیگر پمپ ها کار میکنند و این موضوع خطر گریپاژ پمپ را بالا می برد.
در بوستر پمپ های دور متغیر د لحظه شروع پمپ بسیار آرام و نرم و با دور پایین شروع به کار می کند و به مرور سرعت گردش را افزایش می دهد تا در فشار مورد نظر فیکس شود. اگر دور الکترو موتور تا حداکثر برق شهری ( حداکثر توان ) افزایش یابد و فشار مورد نظر تامین نشود ، تابلو برق پمپ بعدی را وارد مدار می کند.
در این حالت بوستر پمپ آتش نشانی میتواند دو حالت داشته باشد:
بوسترها و پمپ ها جزو تجهیزات اصلی پمپ آتش نشانی و اطفاء حریق ساختمان ها به حساب می آیند که در مجمتع های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. این پمپ های پرکاربرد فشار آب مورد نیاز برای کارکرد موثر تجهیزات مربوط به سیستم های اطفاء حریق را فراهم می کنند که استفاده از آنها جهت حفظ ایمنی ساختمان ها بسیار ضروری است. هر بوستر و پمپ آتش نشانی حداقل از دو الکترو موتور تشکیل شده است که با آرایش موازی در کنار یکدیگر نصب شده اند click here و کنترل آنها از طریق تابلوی برق به صورت مجزا انجام می گیرد. در این بوستر پمپ ها، یکی از پمپ ها به عنوان پمپ اصلی و دیگری به عنوان پمپ رزرو استفاده می شود.
رعایت استانداردهای پمپ آتشنشانی برای اطمینان از عملکرد ایمن و موثر این پمپها در هنگام آتشسوزی ضروری است.
علاوه بر آن اين سيستم داراي انشعاب مخصوص خودروهاي آتشنشاني بوده كه در صورت نياز ميتواند توسط پمپخودروهاي آتشنشاني تغذيه گردد.
در مواردی که در ساخت بوستر پمپها از پمپهای با کیفیت بالا که عموما بدون صدا و لرزش هستند استفاده گردد، نیازی به استفاه از لرزهگیر نمیباشد.
– تابلو برق: در این بوستر پمپ ها هر پمپ دارای یک تابلو برق مخصوص به خود است که فرمان شروع به کار و توقف پمپ ها از سوی آنها صادر می شود.
– پمپ اصلی: این قطعه در بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی فشار آب و دبی مورد نیاز برای کارکرد موثر تجهیزات اطفاء حریق را تامین می کند.
تجهيزات، مصالح و يا خدمات مشمول در فهرست منتشره شده توسط نهاد قانوني مسئول كه مورد ارزيابي (شامل آزمون و ارزيابي مصالح و يا توليد تجهيزات و ارزيابي خدمات به صورت دوره اي) قرار ميگيرند و اين فهرست بيانگر اين موضوع است كه تجهيزات، مصالح و خدمات، مطابق با مقررات، دستورالعملها ، استانداردها و معيارهاي فني مصوب بوده و مناسب بودن آنها براي هدف مشخصي تائيد شده باشند.
هدف از خرید بوستر پمپ دور متغیر ثابت نگه داشتن میزان فشار سیال در زمانی که دبی متغیر است می باشد. بوستر پمپ های دور متغیر در تابلو برق با بوستر دور ثابت متفاوتند. همچنین در تابلو برق یا درون الکتروموتور این مدل پمپ ها یک دستگاه اینورتر( کنترل از راه دور) یا درایو قرار دارد. اینورتر وسیله ای است که می توان به وسیله آن فرکانس برق را تغییر داد. اگر اینورتر در کنار الکترو موتور استفاده شود می تواند سرعت حرکت الکتروموتور و در نتیجه سرعت چرخش پمپ را تغییر دهد.
– در بوستر پمپ های آتش نشانی غالبا از پمپ های دور متغیر بهره گرفته می شود. این در حالی است که در بوستر پمپ های آبرسانی یا خانگی عمدتا از پمپ های دور ثابت استفاده می شود.